Mode

3 tips bij het uitkiezen van de bruidstaart

Het is zover: de afspraak voor jouw bruidsmode in Zeist is gemaakt. Nu is het tijd om ook na te denken over andere zaken die bij het organiseren van een bruiloft komen kijken. Wat dacht je namelijk van het uitkiezen van de taart? Welke kleur, smaak en grootte moet de taart krijgen? Vandaag adviseren de trouwspecialisten van New Styling Bruidsmode jou. Benieuwd naar de tips? Lees dan snel verder!

Tip 1: Budget en uitstraling

De bruidstaart – ook wel trouwtaart genoemd – is een element op jullie bruiloft die niet alleen uitstraling geeft, maar ook een smaaksensatie moet veroorzaken. De eerste stap is het bepalen van het budget. Vaak wordt er 6 euro per gast berekend. Zodra jullie het budget voor de trouwtaart hebben vastgelegd, is het tijd om voorkeuren te bepalen. Hoeveel laagjes zien jullie voor je? Welk thema heeft jullie bruiloft en welke smaken vinden jullie lekker? Tip: kies een taartenmaker uit die qua stijl bij jullie wensen past.

Tip 2: Juiste bakker

De taartenmaker is erg belangrijk. Wij raden jou aan om meerdere specialisten te zoeken. Zet ze naast elkaar op een rijtje en kies de maker die het beste bij jullie voorkeuren past. Wanneer de taartenmaker klaar is met het ontwerp, kun je een voorproefje vragen van de taart. Zo kun je natuurlijk proeven of de smaak goed is, maar je kunt ook direct zien hoe de taart eruit ziet.

Tip 3: Proefsessie

Net noemden we al even dat het belangrijk is om een voorproefje te vragen. Een proefsessie is heel normaal. Vraag bijvoorbeeld om meerdere vullingen, zodat je de juiste keuze kunt maken. Eenmaal de keuze gemaakt? Dan kunnen jullie afspraken maken over de datum en levering!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *