3 toffe thema’s voor jullie bruiloft!

thema bruiloft

Het plannen van een bruiloft is óntzettend leuk, maar niet altijd even makkelijk. Je moet over zoveel dingen nadenken en tal van lastige keuzes maken. Denk bijvoorbeeld aan het uitkiezen van een bruidsjurk nabij Apeldoorn of een thema voor jullie bruiloft. Hoeveel thema’s bestaan er namelijk wel niet? Om je alvast wat leuke ideeën te geven, delen wij in ieder geval de 3 favoriete thema’s waar wij bij wegkwijnen!

1. Bohemian is hot!

Bohemian vibes zijn niet meer weg te denken wanneer je zoekt naar bruiloft gerelateerde zaken. En dat is niet zo gek. Wij zijn ook ontzettend fan namelijk. Een bruiloft met een bohemian thema geeft namelijk een prachtige sprookjesachtige uitstraling aan jullie bruiloft. En dat is toch eigenlijk precies wat je wilt? Denk aan veel kaarsen en lichtjes, schitterende veldboeketten en gehaakte bruidsmode. Een bohemian bruiloft is romantiek ten top!

Ps. heb je de trouwjurk van je dromen nog niet gevonden? Maak dan een afspraak bij 2impressu en ontdek een prachtig en uiteenlopend assortiment. 

3. Beachy vibes

Hoe heerlijk zou het zijn om te trouwen op het strand? En nee, daarvoor hoef je niet per se naar het buitenland te vertrekken. Ook in ons eigen land kun je namelijk een prachtige bruiloft organiseren op het strand. Ga richting de Noordkust of de Waddeneilanden en huur voor ‘s avonds een gezellige en sfeervolle strandtent af!

4. Botanical

Botanical is hét ideale thema voor een natuurlijke bruiloft. Houd het lekker in de open lucht en maak gebruik van veel natuurlijke materialen als hout en verschillende soorten planten. Better be safe than sorry? Huur een kas en tover deze helemaal om tot jullie droomlocatie. Met het weer in ons land weet je het immers nooit zeker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *