Bruidsjurk Zwolle
Geen categorie

Besparen op je bruiloft? 3 tips!

”Wordt het niet eens tijd dat jullie gaan trouwen?”, “Heeft hij je nog steeds niet gevraagd?”. Als jullie al een lange tijd samen zijn, maar jullie je nog niet in de echt hebben verbonden, heb je één van deze vragen ongetwijfeld wel eens gehoord. En wellicht hebben jullie nu eenmaal besloten dat het huwelijk voor jullie niet zo nodig hoeft. Een andere mogelijke – en goed voor te stellen – reden is dat een bruiloft schrikbarend duur kan zijn. Voordat je het weet ben je immers zo vijftienduizend euro kwijt. Waar haalt iedereen dat geld toch vandaan?

Echter hoef je niet zoveel geld kwijt te zijn! Een kleinere, minder uitgebreide bruiloft kan zelfs veel mooiere herinneringen opleveren. Maar hoe doe je dat? We geven je een aantal handige tips om te besparen op je bruiloft, zonder dat het feest er ook maar een vleugje minder door wordt!

Nodig een select gezelschap uit

Het moet geen doel op zich zijn om zo veel mogelijk gasten uit te nodigen. Beperk je tot jullie echte vrienden en familie. Die buurvrouw van vroeger spreek je op het feest waarschijnlijk niet eens. Door alleen de mensen uit te nodigen die dichtbij jullie staan bespaar je op de grootte van de af te huren locatie en de catering. Bovendien beleven jullie de mooiste dag van jullie leven zo met de mensen om wie je echt geeft en die ook echt om jullie geven.

Op één ding wil je namelijk beslist niet bezuinigen en dat is je bruidsjurk uit Zwolle. Deze moet simpelweg perfect zijn. Voor de bruid is het dragen van de jurk van haar dromen misschien wel dé reden om te willen trouwen. Trek daarom alle registers open en laat je voor het kiezen van de perfecte bruidsmode nabij Hasselt informeren door de experts van Bruidshuis Dokter – de Graaf

Trouw in de winter

Het ‘trouwseizoen’ loopt grofweg van mei tot en met oktober. Dit zijn de meest populaire maanden om te trouwen. Daarmee zijn het ook meteen de duurste maanden. Kies je ervoor om in de winter te trouwen, dan bespaar je in één klap een hoop geld. Bovendien: trouwen in de winter kan sprookjesachtig mooi zijn! Een sneeuwwitte bruidsjurk in een winters landschap… Zwijmel je al weg?

Band inhuren? Dat kun je zelf!

Op het bruiloftsfeest is muziek natuurlijk erg belangrijk. Je kunt een band of zanger inhuren, maar velen kiezen ook voor een DJ. Echter, waarom zou je niet zelf een mooie Spotify-lijst samenstellen? Dan weet je in ieder geval zeker dat jullie favoriete muziek voorbij komt!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *