Mode

Checklist voor het kopen van nieuwe kleding

Het kopen van nieuwe kleding kan voor iedereen verleidelijk zijn. Je hebt vast wel eens het gevoel dat je iets wilt kopen maar toch heel erg twijfelt. Het is natuurlijk zonde om iets te kopen waar je later spijt van krijgt. Om dit te voorkomen is het handig om een aantal dingen te checken voordat je besluit te kopen. In deze blog helpen wij je met het opstellen van een checklist die handig is om te doorlopen voordat je overgaat tot aankoop.

Waar ben je naar op zoek?

Voordat je (online) gaat zoeken naar kleding is het natuurlijk handig om al je wensen op een rijtje te hebben. Ben je op zoek naar bijvoorbeeld goedkope grote maten herenkleding of mag het wel wat duurder zijn? Denk dus goed na over hoeveel je kwijt wilt zijn per kledingstuk en zorg ervoor dat je je maat goed weet. Als je dit allemaal weet kan je gaan beginnen met zoeken. Voordeling shoppen kan op www.melvinsi.nl.

Heb ik het echt nodig?

Waarschijnlijk hebben we dit ook allemaal wel eens meegemaakt: je koopt een nieuw kledingstuk en je draagt hem uiteindelijk maar 1 of 2 keer. Dit is natuurlijk zonde van het geld. Een gemiddeld kledingstuk wordt maar 7 keer gedragen na aankoop. Dit is niet alleen zonde van je geld maar ook nog eens totaal niet duurzaam. Stel jezelf vanaf nu daarom elke keer deze vraag voordat je iets gaat kopen: Ga ik dit kledingstuk meer dan 30 keer dragen? Als het antwoord hierop nee is dan kan je dit misschien beter laten liggen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *