Bamboe sokken tegen zweetvoeten
Mode

De beste anti-transpirante sokken zijn van… bamboe!

Er is een nieuwe speler in de wereld van sokken: bamboe! Dit materiaal heeft alles dat je zoekt in een sok. Het is ademend en vochtregulerend (dus: anti-transpirant), heerlijk zacht aan de voeten en een stuk milieuvriendelijker dan gangbare stoffen als katoen. Had je dat verwacht van bamboe? Bij Bamboosa, dé pionier op het gebied van bamboe sokken, zijn ze zelf ook nog steeds blij verrast met wat deze wonderplant ons voor de voeten weet te werpen.

Wat zoek jij in een sok?

Denk je aan sokken, dan denk je waarschijnlijk in eerste instantie aan draagcomfort. Je loopt er de hele dag op en dan kunnen ze maar beter lekker zitten. Daarnaast zijn er natuurlijk de ‘looks’ als kleur en vorm, want ook ondermode wil je in gezien kunnen worden. Tenminste, als je een beetje stijlbewust bent. Met deze twee facturen zit je al goed met bamboe sokken van Bamboosa. Maar ja, draagcomfort en stijl, dat vind je ook wel in je gebruikelijke sokken. Maar wacht, er is meer!

Geen zweetvoeten meer

Heb je last van overmatige transpiratie? Dan ben jij gebaat bij speciale sokken tegen zweetvoeten. Want: grote kans dat jouw katoenen sokken vocht vasthouden, waardoor het gaat broeien. Zo wordt jouw sok een perfect klimaat voor bacteriën om stoffen uit jouw zweet om te zetten in andere stofjes, die een nare zweetgeur produceren. Bamboe stof is erg goed in het afvoeren van vocht, waardoor broeiende bacteriën geen kans meer hebben.

Groene sokken

Ben je op zoek naar groene sokken? Ook dan zit je goed met bamboe. Niet dat deze sokken vaker de kleur groen hebben; ze zijn beter voor het milieu! Bamboe groeit namelijk pijlsnel, waardoor er veel minder oppervlakte nodig is om deze grondstof op te verbouwen.

Wees dus goed voor jezelf en beter voor het milieu met bamboe sokken! 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *