Bruidsjurk Lelystad
Mode

Bruidsmode trends 2021

2021 is nabij en wij kunnen jou nu al vertellen wat de trends worden in de bruidsmode! Kijkend naar de opkomende trends in het buitenland, kunnen we afleiden dat deze trends  zowel in 2021 en 2022 naar voren zullen komen. We willen jou natuurlijk meenemen in de trends die je kunt verwachten voor 2021. Je kunt ook al naar Bijsterveld Bruidsmode gaan om daar al een tipje van de sluier te krijgen. 

Bruidsmode Trend 1. Glitter & Glamour

Meer glitter en meer accenten in jurken, dat is wat de eerste trend wordt in 2021. Denk hierbij aan glitters op de top van de jurk, dat uitloopt in de rok. Maar ook glitter in de borduursels en glinsterende elementen. Hoe meer glitter, hoe beter!

Bruidsmode Trend 2. Lange mouwen

In 2021 is het niet meer de trend om zoveel mogelijk huid te laten zien. Een sexy jurk bestaat nu uit lange mouwen en een jurk die het lichaam accentueren. Hierbij is het wel in om een diepe V-halslijn te hebben. Juist door lange mouwen te nemen, wordt de jurk minder bloot gemaakt. Je kunt hierbij ook kiezen voor afneembare mouwen, zodat je meer afwisseling hebt op jouw trouwdag. 

Bruidsmode Trend 3. Bohemian 

Bohemian is en blijft de trend. Ook in 2021 zien we de trend van bohemian bruidsmode weer terugkomen. Kijk voor deze stijl eens bij bruidsmode in Eindhoven! Bohemian bruidsmode bestaat hierbij uit een soepele stof en elegante uitstraling. Dit is te zien aan de kanten stof, chiffon en zachte tule. 

Bruidsmode Trend 4. Princess

Wil jij je als een prinses voelen op jouw trouwdag? Lucky you! Want deze stijl is in 2021 in vele bruidswinkels te vinden. Een jurk met een strakke top die uitloopt is een wijde rok. Hierbij is kant de stof die de jurk naar een hoger level brengt en een mooie touch geeft aan de jurk. Hierbij worden minder glitters gebruikt, omdat het anders te overweldigend is. Combineer de jurk met een lange sluier en je bent helemaal klaar voor je bruiloft!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *