Geen categorie

De leukste modetrends van dit moment

Ben je aan het shoppen voor het aankomende zomerseizoen, of wil je gewoon op de hoogte blijven van de laatste trends op het gebied van stijl en mode? Dan ben je hier helemaal op de goede plek, want we vertellen je graag alles over de tofste trends van dit moment! Nouja, niet over alle trends, maar we lichten er wel een paar voor je uit die we zelf erg tof vinden. Lees dus gauw door en ontdek ze meteen!

Retro zonnebrillen

Deze zijn natuurlijk al een tijdje populair, maar dit jaar zijn er weer een heleboel modellen en monturen terug van weggeweest die je waarschijnlijk al helemaal vergeten was of misschien zelfs nog nooit hebt gezien. De verwachting is dat de trend op het gebied van zonnebrillen voorlopig meer richting de iets minder opvallende modellen gaat, omdat er bijzonder veel extravagante montuurtjes zijn uitgebracht in de laatste twee jaren hiervoor.

De heuptas

Het perfecte accessoire vindt je in heuptassen dames. Deze hippe en vooral handige tasjes zorgen er namelijk voor dat je heel eenvoudig al je spulletjes mee kunt nemen, zonder dat je een handtas nodig hebt of moet zorgen dat je een broek met zakken draagt. Alsof dat nog niet genoeg is zien ze er ook nog eens geweldig uit, dus wat wil je nog meer?

Neon kleren

Deze laatste trend draagt een klein risico met zich mee, want het is gemakkelijk om de plank er mee mis te slaan. Toch is de neon kleding trend het proberen waard, want wanneer je dit goed draagt ziet het er echt fantastisch uit. Probeer het dus zeker een keer wanneer je iets in een neon kleur in de winkel ziet hangen!

Helemaal bij

Nu ben je weer helemaal op de hoogte van de laatste trends. We hopen dat je het leuk vond om hierover te lezen!