Gabor schoenen bij Shoerama
Mode

Gabor schoenen bij Shoerama schelen je een hoop geld

Gabor is een prachtig schoenenmerk maar je kunt het helemaal niet betalen, toch? Nou, misschien wel! Want Gabor schoenen bij Shoerama zijn een stuk beter betaalbaar dan je gewend bent van dit merk. Gabor is normaal gesproken best prijzig maar Shoerama is een outlet waar je Gabor koopt met een fikse korting.

Wat is een outlet?

Gabor schoenen bij Shoerama

Outlet Winkels zijn een soort winkels waar het altijd uitverkoop is. Je koopt er vaak dure merken voor een lagere prijs omdat het bijvoorbeeld producten zijn die over zijn gebleven. Of omdat er iets mis zou zijn met het ontwerp. Of omdat er gewoon een nieuwe lijn is ontworpen en het tijd is om van de iets oudere modellen af te komen. In ieder geval koop je in een outlet vaak ook prachtige producten maar dan zonder de hoofdprijs te betalen. En wie wil dat nu niet?

Over Gabor

Gabor is een razend populair schoenenmerk. Bij Gabor staan comfort en uiterlijk samen op nummer één. Want een mooie schoen hoeft niet oncomfortabel te zijn. En een comfortabele schoen hoeft niet lelijk te zijn. Die twee gaan prima samen. 

Gabor schoenen bij Shoerama

Vormen naar je voet

De populariteit van Gabor heeft te maken met de zool. Elke voet is uniek. Daarom is het belangrijk om daar rekening mee te houden in het ontwerp van de zool. De zool van een Gabor schoen vormt naar je voet en is daarmee comfortabel voor elk soort voet.