Geen categorie

Hatland online op vele manieren

Hatland is een Nederlands bedrijf. Het werd in 1992 opgericht en is gevestigd in Hattemerbroek. Zowel de naam van het bedrijf als de naam van de vestigingsplaats begint met ‘hat’. Wellicht is dat in het laatste geval toeval, maar bij de naam van het bedrijf zeker niet. Hatland maakt namelijk hoeden, petten en mutsen, en daarnaast handschoenen. Hatland is te zien in ‘echte’ winkels, maar heeft ook een eigen Hatland online winkel. Die is heel goed toegankelijk en het plaatsen van bestellingen simpel.

Andere online winkels

Je vindt niet alleen Hatland online met hun eigen winkel, maar ook in andere virtuele winkels in binnen- en buitenland. We noemen hier enige voorbeelden. In Nederland:

 • bever.nl
  Een bedrijf dat zich op het buitenleven, zoals tenten, wandelspullen en veel meer. Bever schrijft dat een outdoorhoed van Hatland onmisbaar is voor een buitenavontuur. Verder dat Hatland professionele en functionele hoofddeksels maakt met technologieën en materialen van hoge kwaliteit, zoals Gore-Tex, Porelle en Supplex
 • zwerfkei.nl
  Net als Bever richt Zwerfkei zich op avontuurlijke activiteiten. Zwerfkei meldt dat Hatland naast eigen producten ook hoofddeksels importeert, zoals van Stetson, Kangol en Barmah Hats.
 • beslist.nl
  Beslist biedt een zeer breed scala van producten.
 • headwearshop.eu
  In deze virtuele winkel vind je alleen producten van Hatland

Buitenland:

 • cappelleriamelegari.com
  Cappelleria Melegari is een Italiaans bedrijf dat zich louter richt op hoofddeksels.
 • www.amazon.co.uk
  De breedheid van het productaanbod van Amazon zal ongetwijfeld bekend zijn. Het Engelse Amazon biedt Hatland hoofddeksels.
 • headict.co.uk
  Het Engelse onderdeel van het van origine Frans bedrijf Headict, dat vooral hoofddeksels in haar aanbod heeft, biedt onder meer Hatland.

Conclusie

Hatland online heeft een breed aanbod van hoofddeksels voor mannen, vrouwen en kinderen. Het merk richt zich met haar eigen producten vooral op outdoor en buitenactiviteiten. Dat betekent dat het bedrijf zich niet richt op hoofddeksels die bijvoorbeeld bij het voorlezen van de Miljoenennota worden gedragen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *