Geen categorie

Het trainingspak voor de Rotterdammers

Het merk vindt zijn oorsprong in de havenstad. Het is daarom ook een goed idee om een banlieue trainingspak uit te brengen voor alle Rotterdammers. Dit heeft verder niets te maken met de Rotterdamse voetbalclubs. Dit is echt een ode naar de Rotterdammers zelf. Zij willen namelijk al voor een langere tijd een eigen banlieue trainingspak. Zij zien dus niet dat er mensen zijn die ook eentje willen voor Amsterdam. Het lijkt erop dat dit niet door kan gaan. Het banlieue trainingspak is dus ook echt alleen voor de Rotterdammers bedoeld. Verder dan dit komen ze niet.

De kasten hangen al vol

Het banlieue trainingspak kost veel minder moeite als het aankomt op goede marketing. Het pak is tegenwoordig zo populair dat iedereen het pak toch wel gaat dragen. Nu met deze nieuwe marketingstunt puur voor Rotterdammers zal het merk hier nog meer profijt van hebben. Een banlieue trainingspak is te vinden in elke Rotterdamse kast. Nu krijgen ze er ook nog eentje speciaal voor de stadsbewoners zelf. Dit is wel een mooi moment in de historie van het merk. Ik denk dat veel klanten en aanhangers van het merk hier heel tevreden mee zullen zijn.

Nieuwe pakken in de maak

Het banlieue trainingspak heeft veel modellen, maar er worden met de dag nieuwe modellen bedacht door de ontwerper. Wij hebben met hem gesproken en hij vertelde ons dat er veel nieuwe modellen uitkomen. Deze zullen ook beschikbaar zijn voor mensen buiten Rotterdam. Op die manier wordt het dus wel een goed moment. Wij kijken er ook erg naar uit om er iets moois van te maken. Wij zijn benieuwd of wij ook een banlieue trainingspak krijgen toegestuurd. Zo zien we dus ook hoe goed onze band is met het merk. Het zou voor ons heel tof zijn als we onze eigen banlieue trainingspak mochten ontvangen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *