Het volgen van een online afslankprogramma werkt echt!

Wil je graag een paar kilo of een paar centimeters kwijt? Dan is het nu de tijd om daar lekker, op je eigen tempo, aan te gaan werken. Al is dat wel hartstikke moeilijk, zeker als je het alleen moet doen. Het kan dus een goede stok achter de deur zijn om je aan te melden voor een online afslankprogramma. Je kunt met een online afslankprogramma meer bereiken dan met alleen een dieet. Toch is een dieet ook, natuurlijk, wel een onderdeel van het online afslankprogramma. Maar er is meer. Je krijgt (telefonische) ondersteuning door een coach die je kan motiveren en die vragen voor jou kan beantwoorden.

Met een online afslankprogramma ga je gericht op je doel af

Het is echter, zoals met elk dieet, wel van belang dat je realistische doelen stelt. Niet alleen het aantal kilo's of centimeters dat je wilt afvallen moet juist zijn, ook de inname van voedsel en voldoende calorieën is van belang. Je zou denken dat je, als je maar weinig calorieën binnenkrijgt je sneller afvalt, maar dat is niet altijd het geval. Misschien val je wel af, maar je wordt ook lusteloos en kunt zelfs gezondheidsklachten krijgen. Daarom is het slim om je aan te melden voor een online afslankprogramma, je staat er dan niet alleen voor.

Is het niet gek om nu te beginnen met afvallen?

Je kunt je op ieder moment in het jaar aanmelden voor een online afslankprogramma. Je merkt natuurlijk dat het de ene periode gemakkelijker gaat dan de andere. Laten we eerlijk zijn, de Sinterklaas- en Kerstperiode is niet de meest handige tijd om te starten met een dieet. Maar je kunt het wel blijven uitstellen, eigenlijk komt het nooit uit. Dan weer een maand vol verjaardagen, dan weer een paar weken vakantie, je weet zelf ook hoe dat gaat. En dat je op dieet gaat, wil niet zeggen dat je niets meer mag buiten dat dieet om. Het is belangrijk om, samen met je coach, een goede balans te vinden.

Zorg dat je resultaat blijvend is

Wanneer je, door te leven op water en wortels, in een korte tijd heel veel afvalt, dan zul je merken dat die kilo's er weer aan vliegen op het moment dat je weer normaal gaat eten. Veel mensen zullen alleen al (flink) afvallen doordat ze minder gaan eten bij de lunch en het diner. Wist je dat je zelfs kunt afvallen door wél te ontbijten? Een afvalcoach kan je helpen een blijvend resultaat te behalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *