Mode

Hoe loop je er als man modieus bij tijdens een bruiloft?

De grote dag is aangebroken, tijd voor een of jouw bruiloft! Iedereen heeft wel eens om de zoveel tijd een feest of bruiloft waar je er tip top uit wilt zien. Tijd om dus een mooi outfit voor jezelf te scoren. Maar waar moet je nu op letten als je een bruiloft op de agenda hebt staan. Welke dingen en accessoires mogen echt niet ontbreken op deze dag om er goed bij te kunnen lopen. We vertellen het je graag, lees je mee?

Een pak

Het is natuurlijk ontzettend belangrijk om een mooi pak uit te zoeken, zeker als je zelf gaat trouwen. Voor daggasten is het vaak ook gebruikelijk om in een pak aan te komen. Uiteraard hangt dit geheel van je eigen budget af. Wanneer je er strak bij wilt lopen kies je voor een maatpak. Ze zullen jouw pak helemaal netjes op maat maken bij bijvoorbeeld Suitsupply. Ze meten alles netjes op zodat jij er straks in een mooi pak bij loopt.

Net overhemd

Een mooi overhemd is misschien wel net zo belangrijk als een pak. Want de kleur van jouw overhemd moet wel passen bij jouw pak. Hou hier dus dan ook goed rekening mee. Laat ook je nek breedte goed opmeten zodat je jezelf niet verstikt. Ben je wat langer? Laat dan jouw mouwen ook extra aanmeten.

Riem

Een riem is een belangrijk onderdeel van je pak omdat je jouw overhemd netjes in je pantalon stopt. Op het moment dat jij geen riem draagt ziet dat er best gek uit. Zoek een mooie riem uit die perfect bij jouw schoenen past.

Schoenen

Ben je op zoek naar nieuwe schoenen voor de bruiloft? Pas dan eens schoenen van Floris van Bommel of Magnanni. Met deze schoenen loop jij er op de dag uitstekend en comfortabel bij.