Mode

Lees hier wat de ideale tas voor jou is!

Herken jij met accessoires zoals tassen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet? Tassen, ze zijn er in allerlei soorten, maten, kleuren en modellen. Erg logisch dus dat jij door het uitgebreide aanbod het moeilijk vindt om jouw perfecte tas te vinden. Maak je zelf wegwijs in de wereld van tassen en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

Wat voor soorten tassen zijn er?

Zowel online als in een fysieke tassenwinkel kijk jij je ogen uit. Er is zoveel keuze wat het keuzeproces alleen maar beter maakt, maar helaas ook lastiger. Er zijn verschillende soorten tassen:

  • Aktetassen
  • Lerarentassen 
  • Handtassen
  • Heuptassen
  • Schoudertassen

Dit is slechts een fractie van het totaal aantal soorten tassen. Sommige mensen zoeken niet op het soort, maar op het merk van de tas. Bijvoorbeeld Gigi Fratelli, een merk dat ontworpen is voor de stijlvolle en elegante vrouw. De ontwerpen zijn mooi, uitdagend en van zeer hoge kwaliteit. Of ga jij voor een tas van Mywalit? Mywalit is een Italiaans merk dat bekend staat om hun prachtige en uitdagende kleurencombinaties. Detail en de kwaliteit van het leer staan centraal bij dit merk. 

Eigenschappen van de tassen

Tassen hebben verschillende eigenschappen. Zo hebben sommigen een handvat, verschillende rits vakken en een laptop vak. Het materiaal is ook erg belangrijk. Tassen kunnen gemaakt zijn van allerlei soorten leer, maar ook plastic, katoen of polyester. Het is belangrijk dat de tas aansluit op jouw dagelijkse leven. Ben je bijvoorbeeld veel aan het reizen? Dan is een tas met veel opbergvakken handig voor jou. Heb je een tas nodig voor werk of school? Dan is een schooltas of laptoptas geschikt.

3 tips om jouw keuze te maken 

Keuzestress is een begrip wat veel voorkomt bij het uitzoeken van een tas. Een tas moet bij jou passen, binnen jouw budget vallen en natuurlijk mooi zijn. Waarschijnlijk zijn er wel twee tassen waar jij tussen twijfelt, met deze 3 tips kun jij een weloverwogen keuze maken: 

  • Zoek uit waar het merk voor staat en of dat aansluit bij jouw waarden en wensen
  • Neem familie of vrienden mee bij het shoppen 
  • Laat je adviseren in een tassenwinkel 

Welke tas jij ook kiest door middel van de bovenstaande tips kan jij een weloverwogen keuze maken. Waar wacht je nog? Ga lekker shoppen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *