Leuke kleurige en zwierige zomerjurken

Wanneer het lente wordt willen de meeste vrouwen weer met blote benen lopen en dat doen ze door het dragen van zomerjurken. De zomerjurken van 2021 zijn kleurig en zwierig. Met zwierig wordt bedoeld dat de zomerjurken zijn gemaakt van veel stof die dan los om je benen of lichaam valt. De kleding die je in de lente en zomer draagt zijn van een soepele stof gemaakt dan kleding die je in de herfst en winter draagt. In de winter draag je ook wel jurken, maar die zitten meer aangesloten op het lijf waardoor de warmte langer vastgehouden wordt. In de lente en de herfst zie je steeds meer wijde en soepel vallende jurken verschijnen. De trends van 2021 zijn; prints in veel kleuren, zeker tropical prints en stippen zijn helemaal in. Ook romantische ruches, veel plooitjes en mooie volants zie je veel deze zomer.

Zomerjurkjes kun je al dragen in de lente

Wil je extra lang plezier hebben van je zomerjurkjes koop ze dan in de lente en draag ze met een mooi vest of een blazer. Dunne kousen eronder met een paar enkellaarsjes of modieuze gympen en je hebt het ook op een wat mindere dag in de lente warm genoeg. Vooral pasteltinten, camel, beige en wit worden in de lente en de zomer vaak gedragen. Maar steeds vaker zie je zomerjurkjes met prints in bonte kleuren en dat heeft als voordeel dat je ze ook in de herfst en zelfs in de winter kunt dragen. Dan draag je onder je zomerjurkje een hemdje en eroverheen een heerlijk dikke trui of vest. Een heel kort zomerjurkje kun je dragen op een trekking of met een lange broek. Draag er een mooie sjaal bij en je maakt van je zomerjurkje een prachtige winterset!

De trends van 2021 voor zomerjurken

Voor het dragen van zomerjurkjes hoef je niet mee te doen aan trends. Eenvoudige witte zomerjurken voldoen ook zolang ze maar lekker luchtig zitten en fijn dragen. Maar wil je wel meedoen met de mode van 2021 dan heb je minstens één zomerjurkje met vrolijke prints in bonte kleuren. Hou je niet echt van prints kies dan voor stippen waarbij het niet uitmaakt voor welke kleur je kiest. Ook zomerjurken met wijd uitlopende rok, wijde mouwen of een pofmouw zijn helemaal in dit jaar. Deze zomerjurkjes zijn meestal gemaakt van soepel vallende stof in een uni pastelkleur. Met deze zomerjurkjes ga je kleurig en zwierig de zomer door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *