Leuke outfits dames die helemaal in zijn

exclusieve sjaals

Als vrouw zijnde is het wellicht belangrijk voor je om met de laatste mode mee te doen. Denk bijvoorbeeld maar aan het dragen van exclusieve sjaals, en nog veel meer. Een andere trend die we veel zien terugkomen zijn de veel tweed, kleding met ruiten, de exclusieve sjaaltjes, en meer. Ook zal je weer blazers met ruiten bijvoorbeeld gaan zijn die te combineren zijn met een zijden of een satijnen sjaaltje, en tweed broeken.

exclusieve sjaals

 Herfst en winter

Nu de herfst en winter voor de deur staan zijn er weer nieuwe trends. Zo is de trend voor de herfst en winter van 2021 / het begin van 2022, om te kiezen voor een van de opvallende trendkleuren, voor jouw leuke dames outfit. Kies voor exclusieve sjaals of dus voor een crispy white look. In deze outfit kun je kiezen om je van top tot teen helemaal in het wit te kleden. Kies bijvoorbeeld voor een mooie off white , of crème witte, coltrui. Deze kun je dan combineren met een blazer in het wit. Aan de onderkant kun je een witte slim fit broek bijvoorbeeld dragen, en deze combineren met een paar gave witte boots of laarzen. Een andere trend die we ook zijn terugkomen voor de winter zijn de meer opvallende kleuren. Kies ervoor om bijvoorbeeld een wat drukkere en kleur gevende outfit te dragen. Denk hierbij maar bijvoorbeeld aan een paarse trui met verschillende streep accenten, gecombineerd met een short. Ook kun je kiezen om juist een outfit te dragen die weer terug in de tijd gaat. Dit is ook iets wat weer in de mode is. Kies ervoor om bijvoorbeeld een wat oubollige bruine of ruiten trui aan te schaffen, en combineer deze met een gave blazer.

 Oversized

Ook de oversized kleding blijft nog steeds in de mode. Zo kun je bijvoorbeeld nooit fout gaat met een mooie oversized jas, die je vervolgens ook weer met veel verschillende kledingstukken kunt combineren. Een chique outfit die casual aanvoelt, dat is echt de mode trend van dit moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *