Mode

Met deze accessoires maak je je outfit helemaal af

Je herkent het vast wel; soms zie je mensen wiens outfit er áltijd leuk uitzien, zelfs als ze gewoon een broek met een shirtje dragen. Maar waarom ziet dat er bij hen dan wel zo vet uit en bij jou zo basic? Dat alles komt door het dragen van de juiste accessoires. Daarom zetten wij in dit artikel een aantal accessoires op een rij die jouw outfit gegarandeerd afmaken.

1. Draag een riem

Draag jij je trui of shirtje een beetje weggestopt in je broek? Of draag je een korte top waardoor de rand van je broek te zien is. Dan is de makkelijkste manier om je outfit wat speelser te maken en net een extra touch te geven het dragen van een riem in je broek. Vooral wanneer je je shirt zo wegstopt dat je de gesp van je riem ziet, draagt dit al heel veel bij aan een basic outfit.

accessoires dragen

2. Draag een horloge

Wanneer je aan accessoires denkt, denk je misschien al snel aan sieraden, maar niets is een betere statement piece dan een mooi horloge. Wil je als vrouw een wat stoerdere look creëren? Denk er dan eens aan om een heren horloge te dragen. Deze zijn namelijk vaak net wat groter, waardoor ze jouw outfit een stoerdere look geven. Wil je liever voor een zachtere uitstraling gaan? Zoek dan een fijner horloge, met een kleinere klok.

Nog op zoek naar de perfecte horloge die bij jouw outfit past? Kijk dan eens op Excluso.nl.

3. Draag een sjaal

Heb je een shirt of trui aan met een wat lagere halslijn en vindt je dat jouw hals nogal kaal oogt? Dan kun je natuurlijk een kettinkje dragen, maar het kan zijn dat je dan nog steeds het idee hebt dat je nek wat kaal is. Is dit het geval? Probeer dan eens om een leuk sjaaltje te dragen. Dit hoeft zeker geen dikke sjaal te zijn, zeker niet als je hem ook binnen draagt, maar is een leuke toevoeging aan je outfit. En het beste aan sjaals; je kunt ze vinden in alle patronen en kleuren, dus je kunt er altijd één vinden die bij jouw outfit matcht!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *