Mode

Mijn ervaring met het huren van een rolcontainer

Ik kreeg de tip van mijn buurvrouw waar mijn pand zit om een rolcontainer te huren. Dit omdat ik vaak in tijdnood kwam en niet goed wist waar ik de tijd vandaan moest halen om mijn afval weg te gooien. Ik vergat het vaak en dat is natuurlijk niet erg hygiënisch. De volgende dag zat ik weer met extra vuilniszakken en merkte aan mezelf dat ik vaak al het afval mee naar huis naam om het daar weg te gooien. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, want daardoor zat de container thuis altijd te vol. Ik deel vandaag graag mijn ervaring met het huren van een rolcontainer. Misschien is het ook iets voor jou?

Oude manier

Eerst gooide ik mijn afval altijd weg in een container die verder in de straat stond van mijn pand. Hier heb je een pasje voor nodig en zo kan je om de tijd ervoor zorgen dat je afval weg is uit je pand. Deze container stond niet naast mijn pand. Ik moest er altijd eventjes voor lopen. Ik kon maar twee volle vuilniszakken met me mee dragen, omdat je er niet met de auto kunt komen. Ik merkte dat dit te veel moeite was en dit te veel tijd kostte. Daarom vergat ik het vaak en bleef er te veel afval staan in mijn pand. Daarom ging ik op zoek naar een andere oplossing. Een betere oplossing.

Rolcontainer huren

Een rolcontainer huren gaat ontzettend gemakkelijk. Je maakt de keuze welk formaat container je graag wil en bestelt hem als het ware. Als je je bestelling hebt afgerond, komt de container wekelijks naar je pand toe. Ze halen in 1x al je afval op. Je kunt elke week zelf kiezen voor een ophaaldatum. Deze datum is vaak wel een indicatie. Het kan natuurlijk zo zijn dat je een keer meer afval hebt dan normaal en dat je rolcontainer eerder vol zit. Door middel van een link kan je aangeven dat je graag wil dat je afvalcontainer eerder wordt opgehaald. Dan komen ze eerder je afval legen en ben je weer sneller van je afval af. Het fijne hieraan vind ik dat je nooit meer hoeft om te kijken naar zelf je afval lozen.

Milieubewust

Thuis zorg je er natuurlijk voor dat je afval gescheiden wordt. Als je eenmaal een eigen pand hebt, zal je merken dat dit niet altijd lukt. Bij een rolcontainer huren hoef je je hier geen zorgen om te maken. Zij zorgen ervoor dat al je afval gescheiden wordt. Het is een duurzaam en milieubewust bedrijf. Dit is een fijne gedachte, omdat dit natuurlijk erg belangrijk is. Tegenwoordig hoor je er ook steeds meer over.