Ear cuff
Mode

Modetrends van 2020

Ook 2020 gaat qua mode gewoon door. Wat zijn nou de echte modetrends van 2020? Uit alle fashion weeks en modeshows hebben wij een top 5 verwachte modetrends samengesteld.

Ear cuff

De earcuff

Wel meer oorbellen kunnen dragen maar geen extra gaatje laten schieten. Het kan tegenwoordig. Een modetrend ontstaan in de vroegere jaren, al bij de grieken, is tegenwoordig weer terug: de earcuff. Dit modieuze sieraad draag je om je oor heen. Door de flexibele werking breng je dit kinderlijk eenvoudig aan. Geen nieuw blijvend gaatje, zoals een helix, maar een oorbel die om je oor heen is gedraaid. Ear cuffs zijn er in allerlei soorten en maten en vaak verkrijgbaar in goud, zilver en rosé goud

Lingerie als kleding

Deze trend was al te zien in de herfst/winter maar zet zich genadeloos door naar de komende tijd. Lingerie als kleding. Satijnen en zijden hemdjes, body’s als bovenkleding en noem het maar op. Een echte modetrend afkomstig uti 2019 die zich doorzet naar 2020.

Pakken voor vrouwen

Mannenkapsels, mannen broeken, mannen sweaters. Maar nu ook het pak. Het ultieme stijlicoon van de man wordt overgenomen door de vrouw. Niet het klassieke pak, neen. Een combinatie van creatieve vormen en hippe stofjes maken het pak voor de vrouw een ultiem stijlicoon.

Ear cuff

Gilets

They are back! De gilets komen weer helemaal terug voor vrouwen. Op den duur kwamen ze beschikbaar voor vrouwen maar het liep geen storm. Inmiddels is dat wel anders. De gilets voor vrouwen zijn vrijwel overal verkrijgbaar en uit het straatbeeld zijn ze niet meer weg te denken.

Ballonmouwen

Afsluiten doen we dit lijstje met de grootste trend van 2020. De ballonmouwen. Wat valt hier nou over te zeggen. Het is bijna de standaard. Iedereen draagt ballonmouwen, en van mij mag dat nog wel even zo blijven!