Op zoek naar nailart?

Bent u op zoek naar producten voor uw nagels waarmee u nailart kan maken? Dan bent u bij Nageldeco Nagelgroothandel aan het juiste adres! Onze website is gespecialiseerd in het opmaken en versieren van nagels, en u vind bij ons het grootste assortiment aan nagel en nailart producten. Bekijk ons assortiment, en vind de mooiste artikelen voor uw nagel decoratie. Bestel vandaag nog de mooiste producten van bekende merken zoals Mystic Nails, Claresa en Modena Nails nagelgroothandel. Zowel particulier als nagelstylisten kunnen bij ons terecht voor alle artikelen en benodigdheden. Van nagelvijlen tot nagellak, van acrylnagels tot nailart, wij hebben het allemaal!

Wat is nailart

De naam zegt het al. Nailart is kunst voor op uw nagels. Dit kan van alles zijn. Van simpele gellak tot een volledig kunstwerk op uw nagels, wij hebben het allemaal! De enige limiet bij Nailart is uw fantasie. Wij bieden enkel de benodigdheden om uw fantasie realiteit te maken. Uw nagels kunnen echte kunstwerkjes worden.

Op het gebied van nagels is er nog al veel te verzinnen. Door de jaren heen zijn er verschillende dingen uitgeprobeerd en verzonnen. Sommige creaties hiervan waren een groot succes, en worden nog steeds dagelijks toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nagels die zijn voorzien van diamantjes, of nagels voorzien van panterprint. Wees dus niet bang, en laat uw fantasie los lopen! Experimenteer veel en vind het beste wat bij uw nagels past!

Wat zijn de benodigdheden voor nailart? Van gellak tot nagellak, van steentjes tot stickers en glitters, alles kan u gebruiken voor nailart. Daarnaast bieden wij ook penseeltjes en andere handige tools voor het maken van nailart. Op de website van Nageldeco bieden wij onder andere:

  • Stempels
  • Chrome pigmenten
  • Inlegmaterialen
  • Transferfolies
  • Fimo
  • Nagelpiercings
  • Acrylverf

En nog veel meer verschillende producten. Neem dus snel een kijkje, en laat u verassen door een groot en verschillend aanbod aan nailart producten. 

Hoe kan u het beste beginnen met nailart? Leg de lat niet al te hoog. Hoe meer u oefent, hoe beter het gaat. Gebruik bijvoorbeeld nagelstickers. Deze zijn eenvoudig te gebruiken, en zien er altijd goed uit! Neem gerust de tijd om te oefenen en te experimenteren, en creëer kunstwerkjes op uw nagels waar u trots op kan zijn!

Alles over nailart

U kan altijd nail art dragen, wanneer u ook maar wilt. Het is een mooie toevoeging aan uw outfit, of op uw menselijk lichaam. Voor verschillende gelegenheden kan u uw nagels anders versieren. Wij raden echter wel aan om uw nagels niet te druk te versieren indien u een representatieve baan heeft. Als u een feest heeft of naar een festival gaat kan u echter helemaal losgaan. Er zit geen limiet aan nailart!

Bent u op zoek naar inspiratie? Op de website van Nageldeco bieden wij een pagina aan volledig gevuld met online tutorials en voorbeelden, en daar naast ook video’s die u stap voor stap kunt volgen voor het versieren van uw nagels. 

Het is nooit te laat om te beginnen met oefenen. Het versieren van uw nagels is een leuke hobby, en kan leiden tot prachtige resultaten waar u dagenlang trots mee rond kan lopen. 

Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *