Geen categorie

Poloshirts dragen comfortabeler dan overhemden

Heb je weleens gedacht nu het voorjaar er weer aankomt, om poloshirts te gaan dragen in plaats van T-shirts? Ik ben van mening dat poloshirts best een goede keuze is voor het weekend. Maar ook naar kantoor kan het een goed alternatief zijn. Het voordeel van poloshirts ten op zichtte van T-shirts is dat ze veel gekleder zijn. Een bijkomend voordeel is ook dat ze veel comfortabeler dragen dan overhemden. Poloshirts van poloshop.com zijn een absolute aanwinst voor je collectie en een mooie toevoeging voor iedere garderobe.

Kwaliteit boven kwantiteit

Iedereen is wel bekend met de uitspraak, goedkoop is duurkoop. Dit geldt voor heel veel dingen, maar ook zeker voor de poloshirts. Goede merken poloshirts zullen bijvoorbeeld een geheel andere kwaliteit opleveren dan een non-merk poloshirts. Dit merk je al wel als je de poloshirts draagt. Meestal voelt de stof al heel anders aan op je lichaam en ook de pasvorm is beter. Bovendien heb je meer keuze in de verschillende pasvormen van merk poloshirts. Ik geef dan ook als tip om te kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit. Je kan nog zoveel goedkope poloshirts in je kast hebben hangen, maar als je deze amper draagt omdat ze gewoon niet lekker zitten is dat toch zonde? Ook wil je uiteraard niet dat ze na 1 keer dragen al de vuilnisbak in kunnen.

Een weetje over de knopen op poloshirts

Met de knoopjes op poloshirts kun je bepalen hoe chic, casual of fashionable je jouw outfit maakt. Meestal geldt dat je altijd minstens één knoopje moet dichtknopen. Alle knopen open zorgt voor een onverzorgde, slordige look én doet je niet zo vriendelijk overkomen.  Drie knopen dicht straalt een stijlvolle, fashion boy vibe uit. Alles er tussenin kan zowel voor nonchalant, sportief als chic doorgaan. Dit hangt wel volledig af van de rest van jouw outfit.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *