Rosefield: het klassieke en moderne horlogemerk

horloge

Sieraden en horloges. Je kunt er altijd wel iemand blij mee maken tijdens een verjaardag. Bij Kaptijn Online zijn veel sieradenmerken verkrijgbaar. Zo ook Rosefield, het Nederlandse sieradenmerk dat bekend staat om de klassieke en moderne horloges. Ben jij van plan om binnenkort een horloge te kopen? Lees dan in deze blog wat Rosefield allemaal te bieden heeft en hoe dit merk is ontstaan.

Ontstaan van Rosefield

Rosefield ziet zichzelf als een fashion product. Horloges die je aanpast aan de gelegenheid. Daarom kun je de bandjes van de horloges eenvoudig wisselen. Rosefield staat bekend om haar snelle levering. De naamsbekendheid van het merk is ontstaan door social media. Via Instagram werd er samengewerkt met verschillende fashionbloggers. Hierdoor ontstond er internationaal veel aandacht. Naast dat er veel klanten uit Nederland komen, is ook de markt in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Canada en Japan erg groot.

Kenmerken van Rosefield

De horloges van Rosefield zijn geïnspireerd op Amsterdam en New York: even stijlvol en veelzijdig. Rosefield combineert ingetogen en minimalistisch Nederlands design met de fashionable kenmerken die typisch New York zijn. Rosefield is een eerbetoon aan de energie, de vrijheid en het liberale denken van Amsterdam en New York. Ambacht Voor Rosefield is kwaliteit net zo belangrijk als design.

Meer dan horloges

Waar Rosefield zich eerst enkel richtte op horloges, kun je tegenwoordig ook veel sieraden verkrijgen van dit merk. De sieraden zijn – net zoals de horloges – minimalistisch en stijlvol. Ook kun je veel sieraden laten graveren. Of je nu van goud, zilver of roségoud houdt, Rosefield biedt het allemaal!


Bekijk ook: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *