Tassen soorten

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten tassen op de markt. Elke soort tas is gemaakt voor een andere functie, andere dag of zelfs ander taak! Door de verschillende soorten tassen wordt ervoor gezorgd dat het leven makkelijker is en dat alles dat je nodig hebt wanneer je op weg bent simpel en efficiënt mee kan. In dit artikel vind je meerdere soorten tassen (Bron: Maes & Hills Collection)!

De crossbody bag

In de laatste jaren is de crossbody bag enorm populair en gewild geworden. Dit komt mede doordat de broeken en jassen van vrouwen geen efficiënte zakken hebben om spullen in mee te dragen. Daarom is het fijner voor de vrouw om een crossbody bag te gebruiken. Deze kleine, maar compacte tas die over de schouder gedragen wordt kan alleen het meest essentiële meenemen!

De handtas

De handtas is een concept tas die we al heel lang kennen en waar we uiterst blij mee zijn. Met de handtas kan je namelijk niet alleen je meest essentiële spullen meenemen, maar er is ook ruimte voor meer items, zoals pennen, een notitieboek en andere spullen die je nodig kan hebben wanneer je de dag weg bent. De handtas komt in vele merken, maten en vormen en wordt vaak gepresenteerd met hendels waar je deze mee kan dragen en een schouderband om als schoudertas te dragen.

De rugzak

De tas waar we misschien het meest op steunen wanneer we veel moeten meenemen is de rugzak. In sommige rugzakken namelijk een hele week aan kleren meegenomen, terwijl je ook mobiel blijft. Daarom is de rugzak de essentiële bagage voor elke backpacker! De meest bekendste rugzak is dan wel die van Eastpak, maar ook vele andere merken rugzakken zijn er op de markt. Rugzakken worden meestal gemaakt om langdurig mee te gaan.

Wil je een van deze tas soorten kopen of wil je je oriënteren op andere tassen? Neem dan snel een kijkje hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *