Tips voor het kopen van babykleren

babykleding kopen

Heb jij ook zo’n kleine spruit waarvoor je kleren moet kopen? Of wil je babykleding kopen als cadeautje? Heb je ook soms problemen met de juiste maat, kleur, stof te vinden? Geen nood! In dit artikel kan je de beste tips vinden om de perfecte babykleding te vinden voor jouw kleine spruit!

Tip 1: Koop een maatje groter!

Een baby groeit snel waardoor de kleren snel te klein worden, daarom is het dus handig om een maatje groter te kopen, zo kan de baby er langer van genieten. De maten van het ene merk kunnen ook kleiner uitvallen dan dat van een ander merk, let dus altijd goed op met welk merk je koopt. Zoek desnoods al eens op voorhand op hoe de maten vallen. Op internet kan je veel info vinden over verschillende merken en de maten hiervan.

babykleding kopen

Tip2: Koop tweedehands kledij.

Met tweedehands kledij kan je eigenlijk bijna niks mis doen. Het is een manier om kledij te hergebruiken en het is nog eens voordelig ook. Je kan gemakkelijk tweedehands kledij vinden, denk maar aan tweedehands sites, tweedehands winkels zoals de Kringloop of een rommelmarkt. Aangezien baby’s snel groeien zullen de kleren niet vaak gedragen zijn, deze zijn dus nog zo goed als nieuw!

Tip 3: Kortingen!

Ben je in een winkel en zie je kledij aan een mooie korting maar is deze nog te groot voor jouw baby? Koop het! Je kan niks mis doen met kledij te kopen die je baby nu nog niet kan dragen. Je kindje zal snel groeien en dus hij of zij zal het ooit kunnen dragen. Twijfel dus niet om iets moois te laten liggen, het komt altijd van pas!

Tip 4: Kies voor natuurlijke stoffen.

Kies bij voorkeur natuurlijke stoffen zoals katoen, wol of badstof. Koop geen polyester, deze stof kan niet ademen en voelt daardoor minder comfortabel aan voor jouw baby.

Vond je deze tips nuttig? Twijfel dan niet en stuur deze tips door naar andere mama’s, zo hebben zij ook extra tips voor babykleding kopen!

Veel shopplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *