Le MIchel Bruidsmode
Geen categorie

Trouwen? Hier moet je aan denken!

Gaan jullie elkaar eindelijk de eeuwige trouw beloven? Dan is er de komende tijd een hoop te regelen! Door met de volgende zaken rekening te houden wordt jullie bruiloft zonder twijfel een feest om nooit te vergeten!

Een trouwlocatie vinden

In welke stad je ook gaat trouwen, in praktisch iedere plek is het vinden van een geschikte trouwlocatie kinderspel. Of juist niet, omdat er zoveel keuze is in de omgeving! Het vondelpark, meer richting het zuiden of wat denk je van trouwen op het strand van Zandvoort of Castricum? Voor ieder type bruiloft is er een toplocatie te vinden!

Trouwjurk kopen

Voor de bruid is het vinden van de perfecte trouwjurk natuurlijk de allergrootste uitdaging. De meesten beginnen dan ook al een jaar van tevoren met het zoeken naar hun droomjurk. Gelukkig hoeft dit voor een bruid uit Nijmegen geen enkel probleem te zijn. De mooiste bruidsmode in de buurt van Nijmegen vind je namelijk bij Le Michel Bruidsmode, in Den Bosch. Een uitgebreide collectie met bekende merken als Modeca, Affinity, Brinkman, Jessie K en meer hangt er voor je klaar.

De hapjes

Op een bruiloft mag kaas niet ontbreken! Maar blokjes kaas zoals we die van verjaardagen kennen, dat kan natuurlijk niet. Gelukkig zijn er talloze manieren om originele kaashapjes te maken. Combineer het bijvoorbeeld met peer, watermeloen, ham, chorizo of roomkaas. Op het internet zijn genoeg leuke ideeën te vinden. Wees creatief met kaas! En daarnaast zorg je natuurlijk voor een mooie bruidstaart. Deze hoeft niet per se van kaas te zijn…

De trouwfotograaf

Trouwen doe je – als alles goed gaat – maar één keer. Daar wil je later nog met veel genoegen op terug kunnen kijken. En je wilt het natuurlijk aan je (klein)kinderen kunnen vertellen! Mooie foto’s zijn daarom onmisbaar. Hiervoor huren de meeste bruidsparen een professionele fotograaf in. Er zijn speciale trouwfotografen, die zich volledig op deze gebeurtenissen hebben toegelegd. Door hun ervaring weten ze precies wat ze moeten vastleggen op jullie trouwdag.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *