Mode

Uniek de zomer in

De heerlijke zomer maanden staan weer voor de deur. Dat betekent weg met de donkere winterjassen en truien. Met de warmere temperaturen kunnen de luchtige stoffen en leuke prints weer uit de kast gehaald worden. Wij zetten een paar lekkere zomerse merken op een rij voor je. Vol met toffe prints en bijzondere kleuren. 

Zoek het buiten eigen grenzen

Niet alleen buiten je eigen land op vakantie gaan is leuk, maar winkelen ook. Nu kan je niet elke vrijdagmiddag het vliegtuig pakken naar een ander land, maar online kom je ook een heel eind. Als je maar weet waar je moet zoeken. Er zijn talloze toffe merken uit andere landen, die om die reden juist alleen al uniek zijn. Elk land heeft namelijk zijn eigen cultuur in kleding. Het gebruik van stof, kleur en zelfs maat is erg afhankelijk van het land waar het gemaakt is. Spaanse merken vallen bijvoorbeeld vaak kleiner, dan Duitse merken. En Afrikaanse merken zitten vaak vol met kleur en bijzondere stoffen. 

Ben je opzoek naar wat anders dit seizoen? Kijk dan bijvoorbeeld eens in de kast bij Scandinavische merken. Zij hebben vaak bijzonder vormen, unieke kleuren en zijn meestal van biologische stoffen gemaakt. Zo is het merk numph erg populair momenteel, zo kan je dit merk in een grote kledingwinkel in Amsterdam vinden. Maar ook in de gezellige kledingwinkel zwolle

Op naar het noorden!

Naast numph zijn er ook veel andere merken uit Scandinavië die zeker de spotlight verdienen. Zo is moss copenhagen ook een gaaf merk om eens te bekijken. Een merk dat een luxe uitstraling heeft dat vooral voortkomt uit de eenvoud ervan, zo luidt hun visie. Het Deense modemerk maakt unieke kleding voor vrouwen die ze veelzijdig kunnen gebruiken. Van mooie T-shirts tot aan stijlvolle rokken. Je kan de items uit de collectie leuk matchen met elkaar om elke keer weer bijzondere combinatie te creëren. 

Om in de Deense sferen te blijven hebben we ook nog het stoere YAS. Dit merk onderscheidt zich door stoer en vrouwelijk te combineren in hun items. Hun collecties bestaat uit veel klassiekers, maar wel net weer even anders. De designers van dit merk maken namelijk handgetekende prints voor op de kleding. 

Down South 

Ook meer zuidelijk op onze wereldbol hebben we waanzinnig mooie merken met unieke designers. Zo is het Spaanse merk Lois ook echt de moeite waard om in rond te snuffelen. Ze focussen zich vooral op jeans. Het merk is ontstaan in de vroegere hippiebeweging en dat is te zien aan de verleidelijke flared jeans die zij in hun collectie hebben. Maak deze outfit af met een paar stoere td leather boots uit Ethiopië en je bent summer ready!  

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *