babykleertjes jongens
Mode

Veja sneakers voor dames die graag verantwoord bezig zijn

We leven in onzekere tijden. Het gaat niet goed met de planeet maar gelukkig dragen steeds meer mensen hun steentje bij om er het beste van te maken. Om dat te doen moet je met name kritisch kijken naar je consumentengedrag. Je kunt namelijk veel beter producten kopen die niet zo slecht voor de wereld zijn. Zoals Veja sneakers voor dames. Deze sneakers zijn heel anders geproduceerd dan andere sneakers en zijn daardoor steeds populairder bij mensen die graag de wereld vooruit helpen. 

Veja sneakers dames

Ecologisch leer

Veja sneakers worden gemaakt van speciaal ecologisch leer en zijn daardoor vegan verantwoord. Steeds meer mensen eten en leven vegan en dat is goed voor de wereld. Het is niet alleen beter voor het dierenwelzijn op de planeet. Vegan producten zijn ook minder belastend voor het milieu in veel gevallen. De vegan lifestyle kun je alleen doorvoeren in je eten maar veel mensen nemen het een stapje verder door bijvoorbeeld geen schoenen van leer meer te kopen. Daarmee kom je al een heel eind want je kleren zijn minder verantwoord dan je denkt.

Veja sneakers dames

Boeren worden goed behandeld

De Veja sneaker wordt gemaakt in Brazilië. Daar werkt het bedrijf samen met katoenboeren. Ze houden nauwlettend in de gaten dat de boeren en de fabriekswerkers onder goede omstandigheden en met redelijke vergoeding hun werk kunnen doen. Het is namelijk niet iets dat je over het hoofd mag zien. Dierenwelzijn is belangrijk maar het welzijn van mensen misschien nog wel meer. Steeds meer merken staan op tegen oneerlijke arbeid maar het bedrijf Veja doet dat eigenlijk sinds de oprichting al.