tassen met dierenprint
Mode

Waarom tassen met dierenprint zo tof zijn

Tassen met dierenprint zullen altijd terug blijven komen in de mode. Tot kort geleden was het heel normaal om te pronken met je vers geschoten dier in de vorm van een krokodillenschoen of bontjas, maar over de jaren heen hebben dierenvrienden dat weten te verpesten. Nu het taboe is om een levend wezen te gebruiken om je geld in te bewaren, kan men gelukkig nog terugvallen op dierenprints. 

Modieus

De luipaardprint

Heeft iemand er ooit goed uit gezien in luipaardprint? Dat is wat wetenschappers van de Universiteit Twente wilden uitzoeken. Na een onderzoek van dertig jaar waarin alle zes miljard mensen op de wereld hun mening hebben gegeven over luipaardprint, is het team tot de conclusie gekomen dat het luipaardprint nog nooit iemand goed heeft gedaan. Toch blijft er een aantal dappere zielen doorgaan met het dragen van de stippen tot ze erbij neervallen.

luipaardprint

Tijgerprint daarentegen

Tijgerprint, zoals naar voren kwam uit het onderzoek, wordt juist vooral positief beoordeeld door mensen. En ook zebraprint, lynx print, leeuw print en hyena print doen het goed. Ben je dus op zoek naar een nieuwe outfit voor dit seizoen, denk dan eens na over deze onmiskenbare prints. Een zebra crossbody tas bovenop een penguin rokje, eland blouse en zeester hoed is dé look deze zomer. Kijk online voor de nieuwste aanbiedingen op het gebied van dierenprints. En als je jouw dierenprint kleding nog niet zat bent, denk dan ook eens na over dierenprint meubels, dierenprint behang en dier print beddengoed. Dierenprint is rustgevend, opwindend, druk en overal verkrijgbaar. Je kan dus eigenlijk niet de fout ingaan met dierenprint.