Geen categorie

Wat is jacob cohen

Een krachtige naam met al even krachtig gebruikte, Italiaanse stoffen. Denim van jacob cohen kenmerkt zich door de werkelijk formidabele kwaliteit, de comfortabele pasvorm en de prachtige uitstraling. De veelzijdigheid van het denim is terug te vinden in het gegeven, dat het formeel en informeel draagbaar is. Een denim broek combineren met een colbert en hiermee op en zakelijke afspraak verschijnen, behoort absoluut tot de mogelijkheden. Waar mannen vanuit het verleden veelal kozen voor een wijdvallende denim broek, kan dat vandaag de dag worden afgewisseld met een stoere skinny. Door de toepassing van stretch-materiaal blijft de pasvorm gegarandeerd en is de bewegingsvrijheid optimaal.

jacob cohen denim: italiaanse stijl

Voor vrouwen die een prachtig, ambachtelijke denim broek willen aanschaffen geldt uiteraard hetzelfde. De tijd dat een denim broek uitsluitend als stoer kleding stuk werd bestempeld ligt al geruime tijd achter ons. Een kwalitatieve denim broek combineren met een blouse en pumps, zorgt veelal voor positieve reacties. Omdat er veel wordt gewerkt met opvallende details zal de denim broek, menigeen aangenaam verrassen. De zelfbewuste, modieuze vrouw zal met overtuiging rondlopen en genieten van haar mooie aanwinst.

Duurzaamheid

Zowel voor mannen als voor vrouwen heeft jacob cohen een uitgebreide collectie, die gemaakt wordt van Japans, Kurabo denim. Deze denim wordt met de hand vervaardigd. Griekse puimsteen dat in het in het proces van wassen wordt toegepast, maakt dat elk item van de collectie uniek te noemen is. Het geheel van dit proces maakt dat de kleding lang mee gaat. Een waar ambacht, dat eer wordt aangedaan door het plezierige, veelvuldige dragen.
Het gebruik van chemicaliën die een heftige reactie bij de drager kunnen opwekken, worden bij het productieproces vermeden. Duurzaam is ook echt duurzaam. Voor echte fans van dit prachtige merk is het goed te weten dat de denim broeken internationaal beschikbaar zijn.