Mode

Wat te doen met vrije tijd tijdens een pandemie

Zoals de rest van de wereld, zitten we sinds maart 2020 veel thuis. Met veel bedoelen we heel veel. Met zijn allen hebben we te maken met meer vrije tijd, verveling, eenzaamheid, zorgen en meer. We kunnen niet meer langs bij familie en we moeten alles op afstand doen. Tijdens de zomer hebben we te maken gehad met een aantal versoepelingen, maar helaas zitten we voor de tweede keer in lockdown. Wel is het dit keer een gedeeltelijke lockdown en zijn er nog een aantal dingen die open zijn waar we naartoe kunnen. Hoe kun je nu je vrije tijd goed benutten om bezig te blijven?

Vind je passie met creativiteit

Meer vrije tijd geeft ons meer ruimte om te achterhalen wat nu onze passie is. Ga aan de slag met je creatieve kant en kijk waar je goed in bent. Is dat bijvoorbeeld een T-shirt bedrukken? Kan je aparte, unieke en nieuwe designs maken? Start je kleine bedrijf op en kijk hoe je verder wilt. Wil je het verzamelde geld doneren aan een goed doel in deze tijd? Je kunt natuurlijk ook eerst nog meer investeren in je eigen bedrijf en later een goed doel uitkiezen waar je een donatie aan wilt geven.

Vergeet niet dat rust ook belangrijk is

Je bent er waarschijnlijk ook achter gekomen dat het leven voor de pandemie veel te druk was. Hectische dagen, korte nachten, weinig tijd voor jezelf, maar wel alles kunnen doen wat je wilt. We zitten nu even stil en dit is de perfecte tijd om op te laden. Vooral veel rust en tijd voor jezelf nemen. Wat vind je echt leuk? Ga een boek lezen in het park, ga wat vaker naar buiten en bel wat meer met familie.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *