wimper en ogen
Mode

Wimper en wenkbrauw styliste worden?

Droom jij ervan om een echte pro te worden in het wimper en wenkbrauw beauty vak? Dan is de Perfect Eyelash Academy echt wat voor jou! Deze academy kun je vinden op Perfect Eyelash. Tijdens deze academy staat jouw succes centraal! Deze academy wordt altijd in kleine groepjes gegeven zodat we alle tijd hebben voor jou en al je vragen. Bekijk nu: wimperextensions cursus

wimperextensions Haarlem

De Perfect Eyelash Academy

De Perfect Eyelash Academy bestaat uit een gedeelte praktijk en een gedeelte theorie. Tijdens het theoriegedeelte leer je alle ins en outs over de behandeling. Tijdens het praktijkgedeelte krijg je een constante begeleiding van de zeer ervaren trainers, die ook heel veel praktijkvoorbeelden aanhalen, zodat je na de training goed voorbereid zelf aan de slag kunt. Perfect Eyelash is een erkend leerbedrijf en daarom zal jij, na het succesvol afronden van de cursus ook een officieel certificaat krijgen.

Diverse trainingen

De Perfect Eyelash Academy geeft diverse cursussen in diverse plaatsen door het hele land. Ook geven ze de trainingen online. Dit zijn diverse cursussen, over de vele diverse technieken die er zijn. Wat goed is om te weten is dat er cursussen zijn voor starters, maar ook voor de ervaren make-up artiesten. Ook in dit vak ben je nooit uitgeleerd. Enkele voorbeelden van cursussen zijn de Lash volume lift cursus, de Kim K. Look Masterclass, de Perfect Eyelash online cursus en nog veel meer. Meer informatie over deze cursussen, het vinden van meerdere cursussen vind je op Perfect Eyelash.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *